Home » Servicii » Managementul societatii
 

Managementul societatii

Managementul Resurselor Umane

            In domeniul prestarilor de servicii de paza si protectie, resursele umane reprezinta o veriga foarte importanta.  Noi consideram ca angajatii nostri si modul de lucru al acestora sunt oglinda activitati noastre si deasemenea sunt imaginea societatii. Din aceste motive, procedeul de recrutare a personalului este deosebit de strict, admise fiind doar persoanele atestate profesional, cu un trecut profesional si judiciar curat si nu in ultimul rand acestea trebuie sa aiba o conditie fizica si psihica foarte buna.

            Cunoscand faptul ca un angajat multumit da dovada la locul de munca de sarguinta, profesionalism  si implicare, societatea nostra este implicata activ in protectia sociala a angajatiilor, motivand si promovand performanta.

 

Managementul Departamentului Operativ

            Departamentul operativ este structura principala a societatii, locul unde experienta, procedurile de operare si resursa umana sunt contopite si puse in practica.

            Structura departamentului este formata din: Managerul de Securitate, Responsabilii de obiective, Sefii de tura, Dispeceratul si Agentii de securitate, care sunt impartiti in patru categori in functie de calificare ( Agenti de securitate – control acces, patrulare, interventie si garda de corp.)

           Managerul de securitate gestioneaza activitatea intregului Departament Operativ, imbunatateste in permanenta procesul de productie, efectueaza documentatiile specifice obiectivelor si evalueaza riscurile la securitate fizica a acestora.

            Responsabilii de obiective sunt responsabili de monitorizarea procesului de productie si de pastrarea standardului ridicat al serviciilor prestate. Sefii de obiective sunt responsabili de activitatea prestata de agentii de securitate in obiectivele aflate in  gestiunea acestora.

            Dispeceratul societatii are rolul de a monitoriza si de a transmite operativ datele primite din/catre obiective, gestioneaza activitatea echipei de interventie, receptioneaza perezenta la locul de munca a agentilor de securitate.

            Agentii de securitate sunt pionii cei mai importanti din procesul de prestare al serviciilor. Activitatea acestora reflecta profesionalismul si experienta societatii, de aceea, procesul de instruire a acestora este foarte important si se bazeaza pe instruirea introductiv generala de minimum 16 ore, instruirea la locul de munca de minimum 36 ore si instruirea periodica de 2 ore saptamanal.

Agentii de securitate control acces sunt responsabili de zonele de acces in obiectiv, fiind un filtru eficient pentru intrare/iesirea din unitate.

Agentii de securitate pentru patrulare sunt calificati si instruiti pentru efectuarea rondurilor de control in obiectiv si securizarea perimetrului.

Agentii de securitate din echipa de interventie sunt antrenati si dotati pentru restabilirea ordinii in obiectiv in cazul savarsirii faptelor cu caracter antisocial.

Agentii de securitate garda de corp sunt agenti de securitate de elita antrenati si instruiti pentru a pazi integritatea persoanelor primite in  grija.

 

Sistemul de securitate

 

            Premergator preluarii unui obiectiv, specialistii nostri efectueaza un audit de securitate, urmat de o evaluare a riscului de securitate fizic al obiectivului. In baza evaluarii riscurilor si a recomandarilor, beneficiarul serviciilor de paza impreuna cu cu specialistii societatii noastre stabilesc consemnul fiecarui post de paza si se intocmeste planul de paza al obiectivului.

            Politica societatii noastre stabileste ca la momentul preluarii unui obiectiv care a beneficiat de servicii de paza din partea altui prestator, societatea noastra nu v-a prelua si agentii de securitate  existenti din motive de securitate.

            Fiecare obiectiv pazit de catre societatea noastra beneficiaza de sistemul electronic de monitorizare a patrularii, dezvoltat de catre specialistii nostri si unic ca si caracteristici pe piata serviciilor de securitate. La baza acestui sistem sta un dispozitiv electronic de scanare si punctele de interes din obiectiv unde este montat cate un cod de bare unic. Dispozitivul inregistreaza, in momentul patrularii agentului de securitate, data, ora si numele punctului de interes pe langa care acesta a trecut. Datele inregistrate de catre dispozitivul electronic de scanare sunt verificate de catre seful de obiectiv. Prin acest sistem, societatea noastra ofera siguranta catre beneficiari, prin faptul ca agentul de securitate a patrulat si a verificat zonele strategice din obiectiv si de asemenea se evita situatiile neplacute in care agentii de securitate sunt surprinsi dormind in post in loc sa isi faca datoria.  

            Fiecarui obiectiv ce beneficiaza de serviciile noastre de securitate i se atribuie cate un responsabil de obiective ce se v-a mentine in permanenta o colaborare stransa cu beneficiarul serviciilor de securitate si se v-a asigura prestatia la nivel optim a serviciilor prestate de catre agentii de securitate.

            Pentru obiectivele ce depasesc patru posturi de paza, societatea noastra pune la dispozitie un sef de tura, in atributiile caruia se regasesc: starea agentului de securitate la preluarea postului de paza si verificarea modului de efectuarea a serviciului de paza de catre agentii de securitate. Pentru preintampinarea unor situatii nedorite, fiecare agent de securitate v-a fi testat cu aparatul alcooltest de catre seful de tura la preluarea postului, in timpul serviciului si la predarea postului de paza, de asemenea acestia v-or fi testati impotriva consumului de alcool prin supracontrol de catre responsabilul de obiective, test la care se supune si seful de tura.

            Controlul efectuarii serviciului de paza, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, este efectuat inopinant de catre Responsabilul de obiective cel putin odata la 24 de ore.

 

            Logistica

 

            Societatea noastra a pus accent in permanenta pe dotarea conforma a personalului de securitate. Astfel, din dotarea standard a agentilor de securitate fac parte urmatoarele echipamente:

  • uniforma autorizata de catre IGPR (bocanci, pantaloni, tricou, camasa, veston, boneta si haina matlasata pentru sezonul rece)
  • vesta tactica
  • spray iritant-lacrimogen
  • baston tip tonfa
  • lanterna
  • statie emisie-receptie
  • telefon mobil
  • dispozitiv de scanare (pentru agentii de patrulare)
  • detector de metale (pentru agentii de la control acces)

            Societatea nostra pune la dispozitie, la cerere, agenti de securitate cu permis de portarma, dotati cu arme de foc.

            Societatea noastra dispune de autoturisme si autovehicule pentru teren accidentat dotate cu dispozitive de urmarire prin GPS. De asemenea la cerere dispunem de autoturisme de protocol pentru deplasarea delegatiilor.