Home » Servicii
 

Servicii


-Paza bunurilor si a valorilor

-Evaluarea sistemelor de securitate

-Consultanta de specialitate

-Monitorizarea sistemului de securitate prin dispecerat propriu

-Interventie cu personal specializat si pregatit pentru rezolvarea oricaror situatii deosebite.

-Garda de corp

-Paza evenimentelor speciale : manifestari cultural artistice, sportive si sociale.

Sistemul de securitate

 

In functie de necesitatile obiectivului ce va fi pazit, specialistii nostrii in securitate ofera  solutii optime pentru desfasurarea in siguranta a serviciului de paza.

-Paza cu Agenti de securitate:

 

Agentii de securitate ai societatii noastre sunt  atestati profesional, instruiti si pregatiti pentru  observarea si contracararea oricarui fenomen antisocial ( furt, distrugere, patrundere frauduloasa in obiectiv, agresiune etc.) ce s-ar putea declansa in obiectiv, scopul principal fiind restaurarea ordini, recuperarea bunurilor  si predarea persoanelor cu comportament antisocial organelor de cercetare a statului. Agentii de securitate sunt dotati cu uniforma specifica aprobata de I.G.P.R., bastoane tip tonfa, spray iritant-lacrimogen, statie emisie-receptie pe banda proprie, telefon mobil, lanterna si la cerere sau daca situatia o impune Agentii de securitate pot fi dotati cu armament letal, acestia detinand permise de port-arma.

Agentii de securitate sunt antrenati si pregatiti sa intervina in cazul situatiilor de urgenta, la salvarea oamenilor si a bunurilor din obiectiv si stingerea incendiilor.

-Echipa de interventie:

 

Agentii de securitate din echipa de interventie sunt antrenati si dotati pentru restabilirea ordinii in obiectiv in cazul savarsirii faptelor cu caracter antisocial. 

Dotarea Agentilor de securitate din echipa de interventie: Uniforma specifica aprobata de I.G.P.R., armament neletal( pistol cu bila de cauciuc), baston tip tonfa, spray iritant-lacrimogen, scut de protectie, casca de protectie.

-Sistemul de verificare a rondurilor in obiectiv

 

Acest sistem este implementat de catre societatea noastra in toate obiectivele in care desfasuram serviciul de paza. Sistemul este compus din scannere mobile care sunt in dotarea fiecarui Agent de securitate si punctele de interes aplicate in obiectiv. Agentul de securitate are obligatia de a inregistra punctele de interes din obiectiv cu ajutorul scannerului la trecerea acestuia cand efectueaza rondurile si deasemenea trebuie sa respecte timpii impusi pentru efectuarea rondurilor. Monitorizarea efectuarii corecte a rondurilor se face de catre dispeceratul societatii.

-Monitorizarea video a obiectivelor

 

Este realizata prin dispeceratul propriu, ce are rolul de a observa tentativele si/sau desfasurarea faptelor cu caracter antisocial, moment in care este trimisa la locul faptei echipa de interventie pentru a restabilii ordinea in obiectiv. Societatea noastra proiecteaza si instaleaza sisteme electronice de supraveghere (sistem CATV, alarme antiefractie, alarme de detectare si stingere a incendiilor), prin personalul specializat al Departamentului Tehnic.